Vratite se nekoliko vekova nazad kroz vreme i upustite se u salašarski život.

Salaš Jakšić je prvi autentični salaš koji nudi svojim gostima pun doživljaj seoskog turizma. U ponudi imamo jednodneve i višednevne izlete, organizovanje proslava nacionalnih praznika i manjih privatnih proslava, noćenje u dvokrevetnim sobama u pravom rustičnom izdanju.

Jednodnevni izlet –  Napravite sebi ugođaj u ravnici. Jednodnevni izleti uključuju doček gostiju uz aperitiv dobrodošlice, doručak, upoznavanje salaša, salašarske radinosti, ručak.
Okušajte se u salašarskim svakodnevnim radinostima, i uživajte u gazda Emilovoj kuhinji.

Višednevni izlet – Odmor na salašu. U višednevnim izletima uključeno je spavanje u dvokrevetnim sobama za goste. Osetite pravi seoski turizam na salašu Jakšić. Za višednevne posete u ponudu se uključuju i dodatne aktivnosti za potpun doživljaj salašarskog života.

Dodatne aktivnosti: obilazak znamenitosti Sonte, vožnja zaprežnim kolima po ataru (letnja i zimska vožnja), šetnja kroz atar, vožnja u čamcu po kanalu i Dunavu, pecanje (kanalsko, rečno i barsko) , kupanje na bari (prirodni izvor – seosko kupalište), šetnja stazama divljači, stari zanati, posmatranje ptica, …

Pored ugostiteljskog programa, u ponudi imamo i lovni program za lovce i ribolovce. Salaš je ugostiteljski objekat zatvorenog tipa, pa je rezervacija obavezna. Za više informacija, kontaktirajte nas na salas.jaksic@gmail.com